***       Водещите вечерни новини       на 23 ноември 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 23 ноември 
Коментари Харесай

Водещите новини! Борисов си отива, Пеевски се готви да управлява България. Хванали трима футболисти на „Берое“ да крадат храни от магазин


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 23 ноември   

 

„ Те настойчиво отхвърлят да схванат, че масата у дома и трибуната на Народното събрание не са едно и също.

Лафчетата, които си пускат на дамата дòма или на приятелчетата си в кръчмата, да си ги пазят за тях си; обществено те са лицето на страната. Лицето, не задните елементи. Трябва да спрат да ги бъркат “.

***

„ Това е по този начин, заради повода, че хората, които стоят зад пиара на Делян Пеевски, ловко употребяват всяка опция, в която той е хулен или някой му се радва, с цел да може да бъде налаган от ден на ден като оня, който разпределя порциите и взема верните решения. 

Неговата позиция съвсем постоянно е акуратна към настоящите политически събития. 

И обликът му ще бъде натрапен до степен, до която ние виждаме сега облиците на хора като Асен Василев или Кирил Петков “.

***

Това е сигнал към Прокуратурата за дейности на избрани служители на реда, които показват благосклонности към непознати паравоенни организации и насочат закани към съответен министър от този кабинет. 

„ Няма по какъв начин чиновник на реда да насочва закани към настоящ министър. Има други способи да показват несъгласието си с едно или друго решение или една или друга персона “, съобщи министър председателят.

***

***

„ Оптимист съм, че до 30 ноември ще намерим работещо решение, с цел да може да се задвижи работата на Общинския съвет и да може да има резултати за жителите “. 

Това показа пред публицисти кметът на София Васил Терзиев за избора на ръководител на Столичния общински съвет. 

„ Продължаваме отворения разговор, който желаеме да водим с всички. Целта е да си приказваме има ли по какъв начин да отблокираме работа на общинския съвет и върху политиките, които движат града ни и би трябвало да залегнат в бюджета “, уточни той.

***

Съпругата на Кирил Петков – Линда, се похвали, че публично е получила българско поданство.

Тя направи това в своя инстаграм профил, като качи поредност от фотоси, направени пред Министерство на правораздаването, в ръцете си държаща удостоверението си. 

***

Автобус с 16 деца от детско-юношеската школа на " Литекс " е аварирал в региона на с. Гостилица, общ. Дряново.

При завой рейсът е излязъл от пътното платно.  

Водачът, на 73 години, е умрял, като от полицията декларират, че гибелта му може да е настъпила още преди пътнотранспортното произшествие.

***

Това не е първа кражба на състезатели от клуба във въпросния магазин, които са прибегнали до този способ, тъй като нямало какво да ядат.

Собственикът на магазина не е алармирал в полицията, тъй като е почитател на " Берое ", който оказва помощ на други спортове в града.

***

48 дни след кървавото нахлуване на „ Хамас “ в Израел, управляващите в страната не престават да се натъкват на трупове. За страдание издирвателните екипи откриха тази сряда тялото на 26-годишната Шани Габей, чиято орис до последно не беше ясна.

***

В Украйна: отлив на население, радикализация и нуклеарно оръжие

В Русия: неоимпериализъм, шантажи и нови войни

В Европа: екстремизъм и доминация на Русия

В световен мащаб: завършек на демократичния международен ред

***

Норвегия е подготвена да последва образеца на Финландия и да затвори контролно-пропускателния пункт на границата си с Русия, оповестява ТАСС.

***

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР